Prima Nederland: Prijs, Bijwerkingen, Recensies & Werkt Het Afslanktips 2021 NEWS Updates

Prima Nederland: De formule voor gewichtsverlies is een van de eenvoudigste in de wiskunde: consumeer minder calorieën dan je verbrandt, of verbrand meer dan je verbruikt.

Prima Nederland: Het is echt allemaal een getallenspel. Als je 2.000 calorieën per dag nodig hebt om je huidige gewicht te behouden, maar je in plaats daarvan 2.100 binnenkrijgt, zal je lichaam elke dag diet-extra 100 calorieën opslaan. In de loop van een jaar kom je meer dan 10 pond aan. Als je daarentegen 1.900 calorieën per dag consumeert, verlies je meer dan 10 pond per jaar.

Als je kilo’s wilt kwijtraken, is het handig om een idee te hebben van hoeveel calorieën je nodig hebt om je huidige gewicht te behouden, zodat je kunt bepalen tot welke calorielimiet je elke dag moet leven om af te vallen. Volgens de Calorie Control Council zonder winstoogmerk hebben de meeste mensen diet-een matig actief leven leiden (regelmatig sporten – minstens drie keer per week gedurende 30 tot 60 minuten per keer) ongeveer 15 calorieën per pond per dag nodig om op gewicht te blijven. Voor een vrouw van 130 pond zijn dat 1.950 calorieën (130 x 15). Als je inactief bent, heb je minder calorieën nodig. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention hebben de meeste inactieve vrouwen ongeveer 1.600 calorieën per dag nodig, en de meeste inactieve mannen hebben er ongeveer 2.200 nodig.

Om een pond per week af te vallen, moet je 500 calorieën per dag uit je dietet schrappen. Of beter nog, snijd 300 calorieën en verbrand er 200 extra door te sporten.
Het elimineren van diet-calorieën (en meer verbranden door te sporten) hoeft niet pijnlijk te zijn. Verhongering en ontbering diëten werken gewoon niet. In plaats daarvan zijn de kleine dingen waar het om gaat. Hier zijn zeven ideeën om u op weg te helpen:
1. Eet ontbijt.

Een studiet gepubliceerd in het tijdschrift Obesity Research van februari 2002 wees uit dat het eten van ontbijt een belangrijk gedrag was bij mensen diet-gemiddeld 60 pond afvallen en het gemiddeld zes jaar uithielden. Deelnemers vertelden onderzoekers dat het overslaan van het ontbijt hen zo hongerig maakte dat ze te veel aten tijdens andere maaltijden en snackten op ongezond, calorierijk voedsel.

2. Meet dat graan.

De gemiddelde portie ontbijtgranen is 1 kopje. Toch storten de meeste volwassenen minstens het dubbele uit.

3. Schep en bewaar.

Af en toe komt iemand met zo’n cool keukengerei dat je je gewoon moet haasten om het te kopen. Dat is Le Scoop. Zijn functie: het binnenste deeg uit een bagel scheppen, zodat je de buitenste korst overhoudt (en natuurlijk minder vet en minder calorieën). Vul de binnenkant met magere kwark bestrooid met gemalen lijnzaad voor een gemakkelijk, vetarm en caloriearm ontbijt.

4. Koop de kleinere maat.

Hoe groter de portie voor je, hoe meer je eet. Het is een bewezen feit. Toen onderzoekers 79 ouders naar huis stuurden met een video en zakken van 1 of 2 pond M&M’s samen met een middelgrote of jumbo bak popcorn voor elk gezinslid, aten ze meer M&M’s uit de zak van 2 pond dan de 1- pondzak en ongeveer een halve bak popcorn, ongeacht de maat van de bak.

5. Maak slimme schakelaars.

Kijk hoeveel u kunt besparen door over te schakelen van vetrijke, calorierijke aflaten naar vetarme, caloriearme opties.

6. Sla de frisdrank over.

Als u niet-dietet-frisdrank drinkt, kunt u 160 calorieën (per 16 ons) uit uw dag halen door gewoon over te schakelen naar light-frisdrank. Beter nog, drink groene thee of water op smaak gebracht met een scheutje citroen of limoen.

7. Begin met soep.

Studiets tonen aan dat mensen diet-een maaltijd beginnen met soep – vooral soep op basis van bouillon – aan het einde van de dag minder calorieën eten zonder honger te hebben.

8. Houd een dagboek bij.

Studiets tonen aan dat mensen diet-een voedingsdagboek bijhouden, meer kans hebben om af te vallen en het eraf te houden. Om het meeste uit uw voedingsdagboek te halen:

Schrijf het waarom. Maak een lijst van alle redenen waarom je probeert af te vallen. Niet alleen om uw cholesterol te verlagen, maar zodat u kunt leven om uw kinderen en hun kinderen te zien opgroeien. Zodat jij en je man diet-langlauftocht kunnen maken als je met pensioen gaat. U kunt dus genieten van het verbranden van de hypotheek wanneer deze eindelijk is afbetaald. Je krijgt het beeld.

Schrijf de zorgen op. Waar maakt u zich zorgen over in termen van uw vermogen om af te vallen? Denk je dat je gefrituurde kip niet kunt opgeven of de chocoladebruine brownies van je moeder kunt weerstaan? Zeker dat de feestdagen je inspanningen zullen doen ontsporen? Door uw zorgen op te schrijven en een actieplan te ontwikkelen om ze aan te pakken, houdt u de controle over uw doel.

Registreer uw triggers. Elke keer dat je iets eet waarvan je denkt dat je het niet zou moeten eten, documenteer dan hoe je je voelde toen je het at. Al snel zul je patronen zien, zoals het feit dat je de neiging hebt om in het ijs te graven als je net ruzie hebt gehad met je dochter, je rijdt door als het werk stressvol wordt, of je eet de friet in het restaurant tafel omdat iedereen dat doet. U kunt deze triggers misschien niet elimineren, maar u kunt wel veranderen hoe u erop reageert.
9. Eet niet zoals hij.

Als je een vrouw bent diet- probeert af te vallen, kan een van je grootste obstakels je man zijn. Studiets tonen aan dat vrouwen vaak snel aankomen nadat ze zijn getrouwd. De redenen zijn divers. Hij eet grotere porties en jij probeert het bij te houden (alleen jij .) ongeveer tweederde nodig heeft van wat hij eet). Je kookt elke avond een uitgebreid diner, terwijl in je vrije dagen misschien een salade voldoende is geweest (een grote salade met een beetje tonijn voor eiwitten en een dressing op basis van olijfolie kan voor jullie allebei goed werken). Of je eet meer buiten de deur (het is veel makkelijker om thuis gezond te eten).

10. Verklein je bord.

Gebruik een saladebord in plaats van een dinerbord om kleinere porties te stimuleren.

11. Gebruik de tandpastatruc.

Poets je tanden onmiddellijk na het eten om ‘s avonds laat te snurken. (Als je mond schoon en muntachtig aanvoelt, denk je minder snel aan eten.)

12. Voel het verschil.

Draag een dag lang een zak suiker van 5 pond. Merk dan op hoeveel lichter je je voelt als je hem neerlegt. Zo voel je je als je 5 kilo bent afgevallen.

Stratford Court
New York, NY 10006
United States

Prima Nederland: De formule voor gewichtsverlies is een van de eenvoudigste in de wiskunde: consumeer minder calorieën dan je verbrandt, of verbrand meer dan je verbruikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *